Realiseer een make-over groot of klein

'Het moet helemaal anders'

Je woont al een tijd heerlijk, op een prachtige plek, maar je bent uitgekeken op het interieur. Je hebt gewoonweg nooit iets aan het huis gedaan omdat je het te druk had,  omdat je niet wist waar je moest beginnen, of er was gewoonweg nog geen budget. Er gaat een verandering plaatsvinden; gezinsuitbreiding, of de kinderen gaan juist het huis uit, waardoor er ruimte is ontstaan voor die ene lang verlangde hobbykamer. Je werkt ineens veel meer thuis, en bent het zat om aan de keukentafel te zitten. Er zijn talloze redenen waarom jij je ineens niet meer thuis voelt in je huis en daar kunnen Vera en mogelijk ook de makers verandering in brengen. Van slechts een enkele kamer of ruimte tot aan een hele verdieping die omgezet moet worden. Vera ontwerpt graag een passend interieur voor je nieuwe leefstijl.

Paul Krugerstraat slaapkamer Portfolio

Een make-over

Stel je woont al een tijdje ergens heel fijn, maar toch wil je graag een andere omgeving of heb je eindelijk de rust, ruimte en het budget om deze plek echt 'eigen' te maken. Stap voor stap en ruimte voor ruimte. Vera komt graag bij je langs om de mogelijkheden te analyseren, te bespreken en je wensen om te zetten in een nieuw ontwerp afgestemd op het budget en de potentie van de ruimte. En heb je een ruimte of plek in het huis aangepakt? Dan trekken we het gehele ontwerp met liefde door het hele huis, om er weer een eenheid van te maken.

Wat levert je dat op:
- Een uitgebreide brainstorm met inspiratie en input voor het huis. Zowel korte termijn ideeën als lange termijn ideeën. 
- Een moodboard
- Een kleurenplan
- Een lichtplan

- Een Sketchup 3D ontwerp met mogelijk op maat gemaakte kasten, meubels en/ of accessoires.

- Vera gaat voor jou op zoek naar bijzondere design parels voor die ene unieke touch
- Een introductie met makers die mogelijk iets voor je kunnen betekenen.

- Vera richt samen met haar klusprofessionals de ruimte geheel voor je in.

Voor wie:
- De trotse bewoner die toe is aan iets nieuws

- Bewoner(s) die het huis gaan aanpassen aan een nieuwe leefstijl

- Bewoners die gespaard hebben en graag hun huidige huis 'eigen' willen maken

Vanaf: €1.500,- Excl. btw

Maak een afspraak met Vera van Makers Hands

Een sprekend interieur begint met een eerste kennismaking