Een persoonlijk interieur op maat

'Het huis is als een weerspiegeling'

Welkom in je nieuwe huis! Een nieuw begin op een nieuwe plek geheel in te richten naar je eigen persoonlijke wensen, stijl en voorkeuren. Alles is mogelijk en vaak zie je door de bomen het huis niet meer staan. Er is zoveel moois en er zijn zoveel stijlen die je kunt kiezen. Maar er is maar een antwoord; welke stijl past bij jou of jullie? Daar gaan we samen achter komen. Aan de hand van meerdere persoonlijke 1 op 1 sessies achterhaal ik de behoeften, breng ik in kaart wat er mogelijk is en welke opties er zijn om die te realiseren. Ik maak een 3D ontwerp en een lay-out plan voor de stijl die we gaan toepassen en ik stel een projectplan op, geheel naar budget, om het ontwerp succesvol uit te voeren. Van ontwerp en uitvoering tot het inrichten & af stijlen, Makers Hands beloofd volledige ontzorging en een verbluffend, persoonlijk resultaat. 

Een compleet nieuw ontwerp

Je staat op het punt om je intrek te doen in je droomhuis. Je hebt lang gezocht en in die tijd heb je jezelf vaak op een bepaalde manier in dat ene huis zien wonen. Je kunt het al voor je zien, of juist niet, en daarom gaat Vera je helpen met het verwezenlijken van het juiste ontwerp zodat je niet alleen op de plek en in het huis van je dromen woont, maar ook je interieur volledig aansluit op wie jij/jullie zijn en wat voor leven jullie gaan hebben op deze prachtige nieuwe plek.

Wat levert je dat op:
- Een uitgebreide brainstorm met mogelijke ideeën en inspiraties voor het huis inclusief advies over hoe dat te verwezenlijken met de middelen en het budget.
- Een moodboard
- Een kleurenplan
- Een lichtplan

- Een nieuwe uitgedachte indeling en plattegrond

- Een uitgebreid 3D model en het ontwerp dat we gaan realiseren
- Vera gaat voor jou op zoek naar bijzondere design parels voor die ene unieke touch
- Een introductie met makers die mogelijk iets voor je kunnen betekenen.

Voor wie:
- Kersverse huiseigenaren die aan de start staan van hun verbouwing of renovatie

- De trotse bewoner die het hele huis of meerdere delen daarvan wil gaan verbouwen

Vanaf: €3.000,- Excl. btw

Maak een afspraak met Vera van Makers Hands

Een sprekend interieur begint met een eerste kennismaking