Interieur Style Consult Cadeaukaart pagina Makers Hands interieurontwerp

De 'Interieur Style Consult' Cadeaukaart

Het ideale cadeau voor kersverse huizenbezitters, housewarmings of vrienden of familie die toe zijn aan een nieuw interieur

Interieur Style Consult Cadeaukaart pagina Makers Hands interieurontwerp

De 'Interieur Style Consult' Cadeaukaart

Cadeaukaart Droomhuis Style consult Makers Hands Interieuradvies en Interieurontwerp

Geef een droomhuis style consult cadeau

Van een droomhuis vinden naar een droomhuis creëren. Vrienden, familie of collega's hebben een nieuw huis gekocht, gaan samenwonen, of zijn toe aan iets nieuws. Wat is er dan mooier om te geven dan een goede start met het interieur. Verras hen met het perfecte housewarming cadeau! Met de Interieur Style Consult Cadeaukaart ter waarde van €250 geef ik, Vera, professioneel en persoonlijk interieuradvies voor de perfecte start van een nieuw interieur op maat.

Het consult bestaat uit:

Een persoonlijk Huisbezoek: Ik, Vera, kom langs voor een huisbezoek, observeer de mogelijkheden, en luister naar de wensen en het budget.

Professioneel Advies: Gedurende het bezoek bied ik professioneel advies, waardoor de kersverse huiseigenaren een goede start maken om hun droomhuis stijlvol en authentiek in te richten.
Moodboard & Concept Ideeën: Na het bezoek ontvangen zij een op maat gemaakt moodboard en 5-7 concept ideeën, allemaal gericht op hun unieke stijl en ruimte.

    Schenk een stijlvol interieur met de Interieur Style Consult Cadeaukaart, waar esthetiek en persoonlijkheid samenvloeien in een ontwerp op maat.

    Heb je nog vragen of wil je meer weten? Bel 0657248037 of mail mij vera@makershands.eu, of plan via de button rechts bovenin een korte kennismaking in, om te kijken of dit consult het perfecte cadeau is voor jouw gelegenheid.

    Design meubels van Makers Hands

    Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?