Mobiele banner

Over Makers Hands

Uit liefde voor uniciteit & handgemaakt

Mobiele banner

Over Makers Hands

Uit liefde voor uniciteit & handgemaakt

Unieke interieurs maken impact

Zo'n drie jaar geleden startte ik, Vera interieur designer, de interieurontwerpstudio Makers Hands met als doel zoveel mogelijk unieke interieurs te ontwerpen. Van huis uit ben ik kunstenaar en dat zie je terug in mijn ontwerpen. Daarom werk ik ook zoveel mogelijk samen met onafhankelijke makers, kunstenaars en designers. Allen hebben ze een eigen expertise en samen creëren iets unieks. Daarnaast upcycle ik vintage design parels of hergebruik ik meubels / materialen opnieuw in mijn ontwerpen, dat is niet alleen duurzaam, maar ook zijn de mooiste design meubels eigenlijk al gemaakt toch?

Dit doe ik door mijn klanten te stimuleren om unieke kunst, design & interieur items aan te kopen uit onze gelimiteerde collecties of op-maat te laten maken bij een van de makers.

Dat is belangrijk want unieke items zijn van hoge kwaliteit, voorkomen overproductie en overconsumptie, worden lokaal gemaakt, en vertellen daarom een verhaal. Dit maakt de items veel waardevoller en zullen daarom een veel langere levensduur hebben, misschien worden ze wel doorgegeven aan een volgende generatie.

Nu horen we je denken, dat is toch duur?
Dat is niet per se waar; je investeert iets meer, maar daarmee heb jij een interieur (object) precies zoals je wenst. Tot slot gaat het object veel langer mee waardoor het op de lange termijn duurzamer en voordeliger is. Wist je dat een gemiddelde tafel van Ikea 3 tot 5 jaar mee gaat? Een unieke handgemaakte tafel daarentegen gaat wel 15 tot 25 jaar mee! Unieke items zijn dus niet alleen mooi, maar hebben een impact voor een betere, inclusieve en duurzame 'esthetische' wereld.

Ik, en de makers zijn er voor de kunst & design fanaten, voor de interieurliefhebber of voor jou die op zoek is naar een bijzonder interieur omdat je net een nieuw huis hebt gekocht, omdat je toe bent aan verandering of omdat je eens van de gevestigde interieurdesign trends wilt afwijken. 

Makers Hands beschikt over een groot en divers portfolio van makers, kunstenaars, designers, meubelmakers, stoffeerders, schilders etc. Wij zijn de winkel van Sinkel van unieke, handgemaakte items. Hierdoor kunnen we gemakkelijk op elke stijl, smaak en wens inspelen, in tegenstelling tot de meeste interieur designers, zij staan vaak bekend om een en dezelfde typerende stijl.


Makers Hands brengt alle stijlen en expertises samen om iedereen te kunnen helpen, groot of klein budget, met een heel interieur project of enkel één item.