Mobiele banner Makers Hands over ons

Over Makers Hands

Uit liefde voor uniciteit & handgemaakt

Mobiele banner Makers Hands over ons

Over Makers Hands

Uit liefde voor uniciteit & handgemaakt

Unieke items maken impact

Makers Hands is het agentschap voor onafhankelijke makers, kunstenaars & designers
en ontwerpt samen met hen interieurs op maat. Dit doen we door iedereen te stimuleren om unieke kunst, design & interieur items aan te kopen uit onze gelimiteerde collecties of op-maat te laten maken bij een van de makers.

Dat is belangrijk want
unieke items voorkomen overproductie en overconsumptie, en worden lokaal gemaakt, wat uitbuiting van fabrieksarbeiders tegengaat. Unieke, handgemaakte items vertellen een verhaal, zijn daarvoor waardevoller en zullen daarom een veel langere levensduur hebben, waardoor vervuiling zal afnemen.

Nu horen we je denken, dat is toch duur?
Dat is niet per se waar; je investeert iets meer, maar daarmee heb jij een interieur object precies zoals je wenst, heeft de maker een inkomen en voorkom je overproductie. Tot slot gaat het object veel langer mee waardoor het op de lange termijn duurzamer en voordeliger is. Wist je dat een gemiddelde boekenkast 3 tot 5 jaar mee gaat? Een unieke handgemaakte boekenkast daarentegen gaat wel 15 tot 25 jaar mee! Unieke items zijn dus niet alleen mooi, maar hebben een impact voor een betere, inclusieve en duurzame wereld.

We zijn er voor
de kunst & design fanaten, voor de interieurliefhebber of voor jou die op zoek is naar een bijzonder interieur omdat je net een nieuw huis hebt gekocht, omdat je toe bent aan verandering of omdat je eens van de gevestigde interieurdesign trends wilt afwijken. 

Makers Hands beschikt over het grootste en meest diverse portfolio
van makers, kunstenaars, designers, meubelmakers, stoffeerders, interieur ontwerpers en architecten. Wij zijn de winkel van Sinkel van unieke, handgemaakte items. Hierdoor kunnen we gemakkelijk op elke stijl, smaak en wens inspelen in tegenstelling tot de meeste interieurontwerpers, kunstenaars en designers, zij staan vaak bekend om een en dezelfde typerende stijl. Makers Hands brengt alle stijlen en expertises samen om iedereen te kunnen helpen, groot of klein budget, met een heel interiur project of enkel één item.

Onze diensten

Profielfoto - Vera - Jane - Seegers

Makers Hands Studio

Wil jij je weer thuis voelen? of iets geheel anders? Laat mij, Vera, samen met 100+ makers, kunstenaars en designers, je helpen met het realiseren van jouw droom interieur.

Makers Hands Collective

Makers Hands Collective

Ben je op zoek naar een uniek kunst- of design item? Vind deze in onze gelimiteerde kunst & design collecties of laat het in opdracht op-maat maken.

Gallery Night Amsterdam

Gallery Night

Laat je op elke eerste donderdag van de maand op een wisselende plek in Amsterdam inspireren door opkomende kunstenaars & designers.

Het Makers Hands team

Vera Makers Hands Studio

Vera Jane Seegers

In navolging van haar Oma heeft Vera van nature een hart voor interieur design. Deze ontwikkelde ze verder aan de kunstacademie in Rotterdam en startte ze anderhalf jaar geleden met Makers Hands. 

Profielfoto Saleeban

Saleeban Abdi

Saleeban is een gedreven ondernemer en heeft jarenlange ervaring in de business development. Daarom denkt hij graag mee met de zakelijke visie van onze Makers. Hij heeft een sociaal hart en is gek op innovatie.

Marjolein Gallery Night intro

Marjolein Lammerts van Bueren

Marjolein is curator in hart en nieren en organiseert maandelijks de mooiste edities van Gallery Night. Ze studeerde cum-laude af op de kunstcollectie van Prada en opereert het liefst tussen kunst & commercie.