Banner Restauratie & Upcycling Makers Hands

Upcycling, restauratie en stoffering

Met veel liefde geven we jouw favoriete meubel of je nieuwe vintage design object een nieuw leven

Upcycling, restauratie en stoffering

Met veel liefde geven we jouw favoriete meubel of je nieuwe vintage design object een nieuw leven

Alle mooie meubels zijn al ontworpen daarom geef ik ze graag een nieuw leven

Ik heb een grote voorliefde voor vintage design meubelen en vind eigenlijk dat alle mooie meubels al gemaakt zijn. Denk aan Mid-century, Italiaans design jaren uit de jaren 60, 70, en 80. Met Makers Hands zorg ik er daarom voor dat tweedehands vintage design parels een nieuw leven vinden en jouw interieur transformeren tot een unieke en karakteristieke ruimte. Als gepassioneerde interieurontwerper combineer ik mijn liefde voor kunst en design met vakmanschap en duurzaamheid. Met een scherp oog voor esthetiek en een achtergrond in toegepaste kunst, ben ik toegewijd aan het cureren, restaureren en aanpassen van meubels en accessoires naar jouw stijl en smaak. Denk aan die oude stoel van opa of oma die op zolder staat maar een grote emotionele waarde heeft. Ik zorg ervoor dat deze naadloos in je nieuwe interieur past. Of die prachtige geleefde Artifort leesstoel van Marktplaats; een prachtige design contouren die ik voor je in een nieuw jasje steek. Hiernaast geef ik vijf redenen waarom je zou moeten kiezen voor het integreren van tweedehands vintage design parels in jouw interieur ---->

Vintage parels in je interieur

Tijdloze Esthetiek: Vintage designmeubels belichamen de tijdloze esthetiek van ambachtelijk vakmanschap en iconisch ontwerp. Ze voegen een vleugje geschiedenis toe aan je ruimte en dienen als aandachtstrekkers die de tand des tijds hebben doorstaan.

Unieke Persoonlijkheid: Elk vintage stuk heeft een uniek verhaal en karakter, waardoor je interieur een persoonlijke en karakteristieke uitstraling krijgt. Deze meubels weerspiegelen jouw individualiteit en laten zien dat je waarde hecht aan zowel stijl als erfgoed.

Duurzaam: Door te kiezen voor vintage design meubels geef je niet alleen prachtige stukken een tweede kans, maar draag je ook bij aan duurzaamheid. Het verminderen van de vraag naar nieuwe productie vermindert de ecologische voetafdruk en bevordert een circulaire economie.

Kwaliteit en Ambacht: Vintage designmeubels zijn vaak met de hand vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Door deze stukken te restaureren en aan te passen, behouden we niet alleen hun intrinsieke kwaliteit, maar versterken we ook het vakmanschap dat ze vertegenwoordigen.

Flexibele Aanpassing: Bij Makers Hands gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte vintage parel, maar ook om het aanpassen ervan aan jouw specifieke wensen en behoeften. Als ervaren interieurontwerper en ambachtsvrouw zorg ik ervoor dat elk meubelstuk perfect past bij de esthetiek en functionaliteit van jouw interieur.