Een voormalig Amsterdamse Pianowinkel project interieur door Makers Hands

Een crescendo van stijl: Oude piano winkel wordt een bohème oase

Ontdek hoe ons eclectische interieurdesign een voormalige piano winkel in Amsterdam nieuw leven heeft ingeblazen met een betoverende Parijse jazz club bohème sfeer.

Een crescendo van stijl: Oude piano winkel wordt een bohème oase

Ontdek hoe ons eclectische interieurdesign een voormalige piano winkel in Amsterdam nieuw leven heeft ingeblazen met een Parijse jazz club bohème sfeer.

Voor

3D ontwerpen

Na

Een oase van urban bohème

Stap binnen in de betoverende wereld van ons recent voltooide project in hartje Amsterdam - de transformatie van een historische voormalige piano winkel. Dit authentieke pand, dat diep naar achteren strekt, bood een unieke uitdaging om een eclectisch interieur te creëren dat eer betoont aan zowel de rijke geschiedenis als aan de levendige artistieke scene van de stad en de levensstijl haar bewoners.

Het voorportaal verwelkomt bezoekers met een subtiel knipoog naar de oorsprong van het pand. Een charmante etalage biedt een kijkje in de ruimte en presenteert trots een prachtige vleugel. Deze vleugel wordt gepresenteerd in een Parijse jazz club setting, waar de geest van muzikale innovatie tot leven komt. Diepe, warme tinten overheersen, aangevuld met gedimd licht en zorgvuldig gekozen decoratieve elementen die een tijdloze elegantie oproepen.

Ons team werkte nauw samen met lokale kunstenaars, ambachtslieden en ontwerpers om aangepaste stukken te creëren die naadloos opgaan in het eclectische geheel. De mix van moderne meubels, vintage vondsten en kunstwerken zorgt voor een speelse harmonie tussen oud en nieuw, en weerspiegelt de diversiteit en creativiteit van de stad Amsterdam zelf.

Dit project is een viering van muziek, kunst en design, en een eerbetoon aan de unieke ziel van Amsterdam. Het resultaat is een uitnodigende ruimte die zowel eerbetoon brengt aan het verleden als ruimte biedt voor de toekomstige artistieke expressie.

Portfolio Amsterdams appartement en winkel moodboard

Moodboard woongedeelte

Portfolio Amsterdams appartement en winkel moodboard etalage

Moodboard etalage

Portfolio Amsterdams appartement en winkel kleurenpalet

Het kleurenpalet

Wil je ook een eclectisch interieur?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.