Hergebruik en restauratie door Makers Hands

Vintage Design

Met liefde geef ik jouw favoriete meubel, of je nieuw gevonden vintage design object, een nieuw leven

Vintage Design

Met liefde geven we jouw favoriete meubel of je nieuw gevonden vintage design object een nieuw leven

Restauratie en her-stoffferen vintage design meubels

Vintage Design parels in je interieur

Ik heb een grote voorliefde voor vintage design meubelen en vind eigenlijk dat alle mooie meubels al gemaakt zijn. Denk aan Mid-century, Italiaans design jaren uit de jaren 60, 70, en 80. Met Makers Hands zorg ik er daarom voor dat tweedehands vintage design parels een nieuw leven vinden en jouw interieur transformeren tot een unieke en karakteristieke ruimte. Als gepassioneerde interieurontwerper combineer ik mijn liefde voor kunst en design met vakmanschap en duurzaamheid. Met een scherp oog voor esthetiek en een achtergrond in toegepaste kunst, ben ik toegewijd aan het cureren, restaureren en aanpassen van meubels en accessoires naar jouw stijl en smaak.

Denk aan die oude stoel van opa of oma die op zolder staat maar een grote emotionele waarde heeft. Ik zorg ervoor dat deze naadloos in je nieuwe interieur past. Of die prachtige geleefde Artifort leesstoel van Marktplaats; een prachtige design contouren die ik voor je in een nieuw jasje steek. Hiernaast geef ik vijf redenen waarom je zou moeten kiezen voor het integreren van tweedehands vintage design parels in jouw interieur.

Waarom Vintage Design?

Op maat gemaakte design meubels

Tijdloze esthetiek

Vintage designmeubels belichamen de tijdloze esthetiek van ambachtelijk vakmanschap en iconisch ontwerp. Ze voegen een vleugje geschiedenis toe aan je ruimte en dienen als aandachtstrekkers die de tand des tijds hebben doorstaan.

herstofferen Design meubels  Makers Hands

Een uniek karakter

Elk vintage stuk heeft een uniek verhaal en karakter, waardoor je interieur een persoonlijke en karakteristieke uitstraling krijgt. Deze meubels weerspiegelen jouw individualiteit en laten zien dat je waarde hecht aan zowel stijl als erfgoed.

Een duurzame keuze

Door te kiezen voor vintage design meubels geef je niet alleen prachtige stukken een tweede kans, maar draag je ook bij aan duurzaamheid. Het verminderen van de vraag naar nieuwe productie vermindert de ecologische voetafdruk en bevordert een circulaire economie.

stofferen makers hands

Kwaliteit & ambacht

Vintage designmeubels zijn vaak met de hand vervaardigd en gemaakt van hoogwaardige materialen. Door deze stukken te restaureren en aan te passen, behouden we niet alleen hun intrinsieke kwaliteit, maar versterken we ook het vakmanschap dat ze vertegenwoordigen.

Flexibele aanpassing vintage meubel door Makers Hands

Flexibele aanpassing

Bij Makers Hands gaat het niet alleen om het vinden van de perfecte vintage parel, maar ook om het aanpassen ervan aan jouw specifieke wensen en behoeften. Als ervaren interieurontwerper en ambachtsvrouw zorg ik ervoor dat elk meubelstuk perfect past bij de esthetiek en functionaliteit van jouw interieur.

Vintage is een investering voor de toekomst

Een investering voor de toekomst

Vintage design meubelen zijn waardevast of worden zelfs nog meer waard. Zie ze als kunstobjecten. Je interieur kan dus een mooie collectie worden die alleen maar meer waard wordt omdat de objecten een verhaal hebben.

Verdient jouw interieur een of meerdere vintage design item(s)?

Plan vrijblijvend een kennismaking in om te kijken wat ik voor je kan betekenen