Welkom in het portfolio van Makers Hands Interiors

Kijk binnen in de door mij ingerichte droomhuizen, van appartementen tot grachtenpanden en van boerderijen tot studio's. Hier vind je een greep uit mijn reeds afgeronde projecten

Welkom in het portfolio van Makers Hands Interiors

Kijk binnen in de door mij ingerichte droomhuizen, van appartementen tot grachtenpanden en van boerderijen tot studio's.

Een voormalige Amsterdamse piano winkel

In dit project kon ik zowel mijn liefde voor decor als interieur in kwijt. De eigenaren zijn piano verkopers en wilde hun huis en winkel graag combineren. Het authentiek Amsterdamse pand is origineel en de achterkant is diep uitgebreid met verschillende knusse ruimtes. Zo is er een bibliotheek, een grote leefkeuken en zelfs een serre met een patio en een binnentuin.Verwacht Arte Deco in een touch of Bohéme.

Woonkamer Project Ceintuurbaan Amsterdam door Makers Hands

een woonboerderij in Molenschot

Deze meer dan 120 jaar oude boerderij ligt in het Brabantse Molenschot. De gelukkige eigenaren; Tom en Dominique hebben een druk en hectisch leven. Daarom kwamen ze er maar niet aan toe om deze prachtige plek echt van hen te maken. Een plek voor rust, samenkomen en familie. Omringd door dieren, groen en akkers vraagt deze plek om robuuste meubels en accessoires in combinatie met brocante Oud-Hollandse maar toch moderne kleuren zoals vintage pistache groen en room geel, die buiten naar binnen halen.

woonboerderij Molenschot door Makers Hands

Een Villa aan de vecht

Een prachtige villa gelegen aan de vecht. De kersverse eigenaren wilde het gehele interieur op maat laten inrichten. Van strak en modern gingen we naar warmte, rust en harmonie in Japandi met een hint naar design. In dit project heb ik meerdere meubelstukken ontworpen en op maat laten maken. Binnenkort meer over dit prachtige project.

Badkamer Villa aan de Vecht door Makers Hands

Een APPARTEMENT IN HAARLEm

Een volledig gerenoveerd appartement uit 1906 op de begane grond in de binnenstad van het pittoreske Haarlem. Dit appartement hebben we volledig verbouwd en zoveel mogelijk oude elementen zoals de glas-in-looddeuren en authentieke wandkasten zijn teruggebracht. Ik koos voor een kleurrijk en ruimtelijk ontwerp met een hint naar de jaren 60 & 70, zo zijn er veel design iconen uit die tijd geüpcycled.

Keuken Paul Krugerstraat Portfolio

Een nieuwbouw kavel in Het Brabantse Rijen

Dit gezin kocht zo'n drie jaar geleden een bouwkavel in het prachtige Brabantse Rijen. Ze lieten daar hun droomhuis bouwen, maar omdat er zoveel keuzes tegelijk gemaakt moesten worden kozen ze voor veilige opties. Dit resulteerde in een droomhuis zonder hart. Aan ons de taak om een ontwerp te maken dat het persoonlijke karakter van het gezin te laten terugkomen in hun eigen droomhuis.

Woonkamer Project Rijen door Makers Hands

Een nieuwbouwhuis in Amsterdam Noord

In Amsterdam Noord werden in de afgelopen jaren heel wat nieuwe huizen gebouwd en een van mijn klanten hebben er 1 bemachtigd. Een prachtig nieuw gebouwde gezinswoning met 4 verdiepingen aan het IJ. Het huis werd casco opgeleverd en daarom hadden we geheel vrij spel om het huis een compleet eigen karakter te geven

Kruldistelstraat Amsterdam Noord Door Makers Hands

Een Appartement in amsterdam Oud-West

Een appartement gelegen op de begane grond met twee slaapkamers. In dit huis hebben we gekozen voor een mix van harde en zachte materialen waaronder; hout gecombineerd met RVS en natuurlijke kleuren gecombineerd met felle kleuren die terugkomen in de schilderijen.

Appartement Da Costastraat Makers Hands

Een Amsterdams grachtenpand

Dit grachtenpand gelegen tegenover het Rijksmuseum uit 1879 heeft drie verdiepingen waaronder een souterrain met een tuin en aanlegplaats. Omdat het huis bijna 200 jaar oud is hebben we gekozen voor een combinatie van Art Deco, modern design en abstracte kunst.  

Portfolio Weteringschans woonkeuken

Een klus huis in Heemskerk

Deze jaren 60 eengezinswoning in Heemskerk is sinds de bouw niet meer aangepast. Aan ons de taak om het huis met zo min mogelijk middelen een upgrade te geven en vooral om de potentie die het huis bezit te laten zien. In een week hard werken werd het huis van een donderbruine inrichting omgetoverd in een lichte, strakke eengezinswoning.

Babykamer Professor ten Doesschatestraat door Makers Hands

Een 1970 villa in Maarssen

Voor dit familiehuis uit de jaren 70 hebben we de focus gelegd op het inbrengen van sfeer en karakter. De eenvoudige, nogal sobere kleuren, maar toch ruime kamers opgezet in vreemde vormen hebben we omgezet in lichte, gezellige vertrekken door het gebruik van prints en abstracte natuurlijke materialen in combinatie met abstracte kunst.  

Villa in Maarssen door Makers Hands

Een Haarlemse bovenwoning

Dit appartement met vide was een studentenhuis dat volledig opnieuw ingericht moest worden. Omdat het een donker appartement was hebben we gekozen voor felle, maar toch natuurlijke kleuren om de ruimte te verwarmen. Deze combineerde we met veel groen, voile gordijnen en een grote open lounge.

Zithoek Generaal de la Reij Portfolio Makers Hands

Een Surf shack in Zandvoort

Dit schattige appartement in hartje Zandvoort is jarenlang verhuurd. Aan mij de opdracht om weer huiselijkheid en geborgenheid terug te brengen voor de eigenaar, die een fanatieke surfer is. Ik heb zoveel mogelijk persoonlijke elementen terug laten komen en het zo natuurlijk en simpel mogelijk gehouden, en toch warm.

Woonkamer Zuiderstraat

Een Studio in een voormalig Klooster in hartje Amsterdam

Dit oude appartement in een voormalig klooster uit 1600 is een typisch Amsterdams huisje. Met maar liefst 27 vierkante meter heeft het alles, maar vraagt het om een functionele inrichting. Het appartement heeft van zichzelf al veel karakter en het was de uitdaging om de oude balken en de smalle hoekjes en trappetjes het beste uit te laten komen.

Gebed zonder End door Makers Hands

Een familiehuis in Baarn

Het grote gezin in dit grote nieuwbouwhuis deed een uitbouw en wilde daarmee een heus familiehuis creëren. Met drie kleine jongens was er meer opbergruimte gewenst, en een duidelijke indeling van de grote woonkamer. Zo maakte we een werkruimte, een leeshoek, een kinderhoek die meegroeit tot 12 jaar en een kastenwand die wegvalt in de muur voor de televisie. Tot slot ruilde we de moderne, Scandinavische stijl in voor een moderne bohème stijl: een mix van moderne en bohemien elementen, warme kleuren, veel natuurlijke texturen en planten.

Een make over van Makers Hands
Design meubels van Makers Hands

Overweeg je ook om met mij samen te werken?

Via deze link boek je vrijblijvend een online kennismaking in. Zo kunnen we kijken wat ik mogelijk voor je kan betekenen en of we een match zijn.