Video Aspect Ratio: 9:4

Het portfolio van Makers Hands

Kijk binnen in onze mooiste huizen

Het portfolio van Makers Hands

Kijk binnen in onze mooiste huizen

Het portfolio van Makers Hands

Welkom in ons portfolio! Van appartementen tot grachtenpanden en van vakantiehuizen tot strandpaviljoens. Hier vindt je een greep uit onze reeds afgeronde projecten.

De Paul Krugerstraat te Haarlem

Een volledig gerenoveerd appartement uit 1906 op de begane grond in de binnenstad van het pittoreske Haarlem. Dit appartement hebben we volledig gerenoveerd en zoveel mogelijk oude elementen zoals glas-in-looddeuren en authentieke wandkasten zijn teruggebracht. Ik koos voor een kleurrijk en ruimtelijk ontwerp met een hint naar de jaren 60 & 70 zo zijn er veel design icons uit die tijd geupcycled. Note: we zijn nog druk bezig met de finish in touch, maar we delen alvast wat foto's.

De Da Costastraat Amsterdam

Een appartement gelegen op de begane grond met twee slaapkamers. In dit huis hebben we gekozen voor een mix van harde en zachte materialen waaronder; hout gecombineerd met RVS en natuurlijke kleuren gecombineerd met felle kleuren die terugkomen in de schilderijen.

De Weteringschans Amsterdam

Dit grachtenpand gelegen tegenover het Rijksmuseum uit 1879 heeft drie verdiepingen waaronder een souterrain met een tuin en aanlegplaats.

Omdat het huis bijna 200 jaar oud is hebben we gekozen voor een combinatie van Art Deco, modern design en abstracte kunst.  

De Abel Tasmanlaan te Maarssen

Voor dit familiehuis uit de jaren 70 hebben we de focus gelegd op het inbrengen van sfeer en karakter. De eenvoudige, nogal sobere kleuren, maar toch ruime kamers opgezet in vreemde vormen hebben we omgezet in lichte, gezellige vertrekken door het gebruik van prints en abstracte natuurlijke materialen.

De Generaal de la Reijstraat te Haarlem

Dit appartement met vide was een studentenhuis dat volledig opnieuw ingericht moest worden. Omdat het een donker appartement was hebben we gekozen voor felle, maar toch natuurlijke kleuren om de ruimte te verwarmen. Deze combineerde we met veel groen, voile gordijnen en een grote open lounge.

Gebed Zonder End te Amsterdam

Dit oude appartement in een voormalig klooster uit 1600 is een typisch Amsterdams huisje. Met maar liefst 27 vierkante meter heeft het alles, maar vraagt het om een functionele inrichting. Het appartement heeft van zichzelf al veel karakter en het was de uitdaging om de oude balken en de smalle hoekjes en trappetjes het beste uit te laten komen.