Video Aspect Ratio: 9:4

Het portfolio van Makers Hands

Kijk binnen in onze mooiste ingerichte huizen

Bar Paul Krugerstraat Makers Hands

Het portfolio van Makers Hands

Kijk binnen in onze mooiste ingerichte huizen

Kijk binnen in onze mooiste projecten

Welkom in ons portfolio! Van appartementen tot grachtenpanden en van vakantiehuizen tot paviljoens. Hier vind je een greep uit onze reeds afgeronde projecten.

APPARTEMENT PAUL KRUGERSTRAAT IN HAARLEm

Een volledig gerenoveerd appartement uit 1906 op de begane grond in de binnenstad van het pittoreske Haarlem. Dit appartement hebben we volledig verbouwd en zoveel mogelijk oude elementen zoals de glas-in-looddeuren en authentieke wandkasten zijn teruggebracht. Ik koos voor een kleurrijk en ruimtelijk ontwerp met een hint naar de jaren 60 & 70, zo zijn er veel design iconen uit die tijd geüpcycled.

Keuken Paul Krugerstraat Portfolio

Appartement aan de Da costastraat in amsterdam

Een appartement gelegen op de begane grond met twee slaapkamers. In dit huis hebben we gekozen voor een mix van harde en zachte materialen waaronder; hout gecombineerd met RVS en natuurlijke kleuren gecombineerd met felle kleuren die terugkomen in de schilderijen.

Appartement Da Costastraat Makers Hands

GRACHTENPAND AAN DE WETERINGSCHANS IN AMSTERDAM

Dit grachtenpand gelegen tegenover het Rijksmuseum uit 1879 heeft drie verdiepingen waaronder een souterrain met een tuin en aanlegplaats. Omdat het huis bijna 200 jaar oud is hebben we gekozen voor een combinatie van Art Deco, modern design en abstracte kunst.  

Portfolio Weteringschans woonkeuken

Eensgezinswoning aan de professor ten Doesschatestraat in Heemskerk

Deze jaren 60 eengezinswoning in Heemskerk is sinds de bouw niet meer aangepast. Aan ons de taak om het huis met zo min mogelijk middelen een upgrade te geven en vooral om de potentie die het huis bezit te laten zien. In een week hard werken werd het huis van een donderbruine inrichting omgetoverd in een lichte, strakke eengezinswoning.

Babykamer Professor ten Doesschatestraat door Makers Hands

VRIJSTAANDE VILLA AAN DE ABEL TASMANLAAN IN MAARSSEN

Voor dit familiehuis uit de jaren 70 hebben we de focus gelegd op het inbrengen van sfeer en karakter. De eenvoudige, nogal sobere kleuren, maar toch ruime kamers opgezet in vreemde vormen hebben we omgezet in lichte, gezellige vertrekken door het gebruik van prints en abstracte natuurlijke materialen.tracte kunst.  

Villa in Maarssen door Makers Hands

Appartement aan de generaal de la reijstraat in Haarlem

Dit appartement met vide was een studentenhuis dat volledig opnieuw ingericht moest worden. Omdat het een donker appartement was hebben we gekozen voor felle, maar toch natuurlijke kleuren om de ruimte te verwarmen. Deze combineerde we met veel groen, voile gordijnen en een grote open lounge.

Zithoek Generaal de la Reij Portfolio Makers Hands

APPARTEMENT AAN DE ZUIDERSTRAAT IN ZANDVOORT

Dit schattige appartement in hartje Zandvoort is jarenlang verhuurd. Aan mij de opdracht om weer huiselijkheid en geborgenheid terug te brengen voor de eigenaar, die een fanatieke surfer is. Ik heb zoveel mogelijk persoonlijke elementen terug laten komen en het zo natuurlijk en simpel mogelijk gehouden, en toch warm.

Woonkamer Zuiderstraat

Studio aan het Gebed Zonder End in Amsterdam

Dit oude appartement in een voormalig klooster uit 1600 is een typisch Amsterdams huisje. Met maar liefst 27 vierkante meter heeft het alles, maar vraagt het om een functionele inrichting. Het appartement heeft van zichzelf al veel karakter en het was de uitdaging om de oude balken en de smalle hoekjes en trappetjes het beste uit te laten komen.

Gebed zonder End door Makers Hands