Interieur ontwerp studio Makers Hands

Makers Hands Interiors ontwerpt Eclectische interieurs voor karakteristieke panden

Jouw karakteristieke huis verdient een authentiek interieur

Makers Hands Interiors ontwerpt Eclectische interieurs voor karakteristieke panden

Jouw karakteristieke huis verdient een authentiek interieur

Je interieur vertelt een verhaal - Makers Hands

Een authentiek interieur voor een karakteristiek huis

Welkom op de start van jouw project naar een authentiek interieur. Of je nu net jouw droomhuis hebt gevonden of er al een tijdje woont, het avontuur van het creëren van een ruimte die echt bij jou/jullie past, begint nu. Geen zorgen, want ik, Vera, ben hier om je bij elke stap te begeleiden, samen met mijn team van getalenteerde makers.

Bij het vormgeven van jouw/jullie perfecte interieur pas ik een eclectische stijl toe. Eclectisch betekent dat ik meerdere stijlen en elementen combineer waardoor het echt authentieke n persoonlijk wordt. Ook maak ik gebruik van krachtige tools zoals de 'Atlas of Interior Design' en 'The Dictionary of Color Combinations' van de gerenommeerde Japanse ontwerper en kunstenaar Sanzo Wada, waarmee we de principes van eclectisch interieurontwerp kunnen omarmen.

Jouw/jullie huis is veel meer dan slechts een verblijf; het is de kern van jouw/jullie welzijn. Ik begrijp dat je niet alleen comfort zoekt, maar ook een toevluchtsoord, een plek om te ontsnappen aan de hectiek van de buitenwereld en op te laden.

Misschien spreekt de standaard opstelling van een doorsnee huis jou/jullie niet aan, en trends zijn vaak vluchtig. Ik geloof in tijdloos interieur, afgestemd op jouw/jullie unieke stijl en smaak, met een speciale nadruk op eclectische elementen die verschillende stijlen en tijdperken harmonieus combineren.

Te midden van de overweldigende keuzes en invloeden van woonbladen en televisieprogramma's, begrijp ik dat het moeilijk kan zijn om jouw eigen stijl te vinden. Maar maak je geen zorgen, mijn team en ik staan klaar om je/jullie te leiden en te inspireren, met specifieke aandacht voor het integreren van eclectische elementen in het ontwerp.

In mijn ervaring zie ik mensen vaak verstrikt raken in mogelijkheden en uiteindelijk kiezen voor 'neutraal'. Echter, neutraliteit betekent niet dat jouw ruimtes compleet zijn; ze missen vaak die persoonlijke en eclectische touch. Hier kom ik in beeld - om van jouw/jullie huis een warm thuis te maken met een eclectische uitstraling.

Samen met mijn deskundige team zijn we klaar om jouw/jullie huis tot leven te brengen met een eclectisch interieur. Het draait niet alleen om het uiterlijk, maar om het gevoel dat jouw/jullie huis je elke dag geeft. Het is als een tweede huid, waarin je tot bloei komt en waar je echt thuishoort.

Laat mij je begeleiden en laten we samen starten met jullie eclectische interieurproject, op weg naar een persoonlijk thuis dat de kunst van thuiskomen weerspiegelt met een unieke mix van stijlen en elementen. Ik ben hier om het proces te leiden en ervoor te zorgen dat jouw/jullie eclectische stijl tot leven komt in elke hoek van je/jullie huis.

De elementen van een eclectisch interieur

Een mix van stijlen voor een eclectisch interieurontwerp

Een mix van stijlen

Een eclectisch interieur is gelaagd en bestaat uit een combinatie van verschillende stijlen voor een unieke uitstraling.

Kleuren en patronen voor eclectisch interieurontwerp

Kleuren & patronen

Een ruimte krijgt karakter door levendige kleuren en gedurfde patronen, het is de kunst om deze in harmonie samen te brengen.

Vintage design meubels Makers Hands

Statement stukken

Ik zoek zorgvuldig uitgesproken objecten zoals vintage, of unieke kunst of design stukken. Deze vormen vaak mijn startpunt.

Curtaino 2 open door Vera van Makers Hands

Wereldwijde invloeden

Ik haal inspiratie uit uiteenlopende culturen en landen. Om diversiteit en creativiteit toe te voegen, pas ik diverse combinaties toe.

Flexibele aanpassing vintage meubel door Makers Hands

Persoonlijke accenten

Ik maak je ruimte persoonlijk door het integreren van familiestukken, reissouvenirs en andere dierbare herinneringen.

Alles is mogelijk bij Makers Hands

Charme & karakter

In mijn ontwerpen benadruk ik de charme en het karakter van het huis. Door deze creatief uit te lichten.

Villa aan de Vecht project door Makers Hands

Meer weten?

Ontvang mijn werkwijze

Vul je naam en e-mailadres in en je ontvangt vrijblijvend mijn werkwijze.

50%
Neem een kijkje in mijn werkwijze
Kijk of mijn werkwijze past bij jou en je interieurproject
Ontvang mijn werkwijze

Van schets tot realisatie:

mijn 5 services voor jouw interieurproject

Interieuradvies

en ontwerp

2D en 3D

Na de intake maak ik op basis van de besproken wensen en stijlvoorkeur, verschillende 2D schetsen. Na het kiezen van de ideale schets, werk ik deze uit in een 3D-ontwerp zodat we de verbouwing, de meubels, kunst en accessoires kunnen inpassen en op schaal kunnen bekijken.

Restauratie en her-stoffferen vintage design meubels

Vintage Design meubels vinden en restaureren

Nadat het ontwerp in 3D is getekend, is er de mogelijkheid om mij voor je op zoek te laten gaan naar bijzondere vintage design meubels. Als deze nog niet helemaal passen in het nieuwe interieur of niet naar wens zijn, kan ik deze voor je/ jullie op maat maken en/of restaureren zodat deze perfect zullen passen.

Ontwerp &

realisatie van

maatwerk

De naam Makers Hands, is omdat ik samenwerk met makers. Zo ontwerp ik o.a. maatwerkkasten, bureaus, eetkamerbanken, barren etc. Maatwerk maakt een interieur authentiek en persoonlijk. Na het akkoord op het ontwerp, geef ik het aan de juiste maker om het te realiseren.

3D concept en ontwerp op maat

Project

begeleiding en

verbouwingen

Een verbouwing brengt vaak veel geregel en daarmee stress met zich mee. Als ervaren projectbegeleider, kan ik je bijstaan in het vinden van de juiste en betrouwbare bouwprofessionals, ze aansturen en het aanvragen van offertes. Ik maak en bewaak voor jou een overzichtelijke planning. 

Inrichten en

af-stylen van

interieurs

Wanneer alle bouwprofessionals het pand hebben verlaten, en alle meubels, kunst en accessoires zijn geleverd, is het tijd om het huis in te richten en af te stylen. Voor mij het leukste onderdeel. Ik zorg voor een turn-key oplevering waarin alles op de juiste plek staat en je/ jullie heerlijk kunnen genieten.

tuinkamer -4-1 grachtenpand Weteringschans door Makers Hands

Budget & tarieven

Wil je meer weten over mijn diensten en de bijbehorende tarieven?