FAQ veelgestelde vragen Makers Hands interiors over eclectisch  interieurontwerp op maat

Veelgestelde vragen Makers Hands

FAQ veelgestelde vragen Makers Hands interiors over eclectisch  interieurontwerp op maat

Veelgestelde vragen Makers Hands

Onze FAQ lijst

- Wat zijn de eerste stappen als ik Makers Hands Interiors wil inschakelen voor mijn interieurproject?
Neem contact met Vera op via het contactformulier op onze website of of stuur een e-mail naar vera@makershands.eu. Bellen mag ook, naar 0657248037. Ik plan dan graag een kennismakingsgesprek in om je/jullie wensen en behoeften te bespreken en te kijken of we een match zijn.

- Hoe verloopt het ontwerpproces bij Makers Hands Interiors?
Ons ontwerpproces begint met een grondige analyse van de ruimte(s) en jouw/jullie wensen. Vervolgens maak ik een moodboards, kleur-en materiaalpaletten, en een definitief 3D-ontwerp. Pas nadat je akkoord hebt gegeven op het definitieve ontwerp, gaan we over tot de uitvoering. Hiervoor heb ik alle mogelijke makers in mijn netwerk.

- Welke diensten biedt Makers Hands Interiors aan?
Samen met de makers bied ik een breed scala aan interieurontwerpdiensten, waaronder conceptontwikkeling, ontwerp op maat, ruimtelijke planning, kleur- en materiaaladvies, meubelontwerp, styling en projectmanagement. Ook is het mogelijk om uw vintage design meubels te laten stofferen en bezitten we over een groot assortiment toegepaste kunst.

- Werkt Makers Hands Interiors alleen in een bepaald gebied?
Hoewel onze thuisbasis zich in Haarlem bevindt, werken we het liefste aan karakteristieke en charmante projecten door heel Nederland. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we je/jullie kunnen helpen ongeacht je locatie.

- Hoe worden de kosten berekend voor een interieurproject met Makers Hands Interiors?
Onze tarieven worden berekend op basis van de aard en omvang van het project. Ik biedt geen standaardpakketten aan, maar ik maak graag een offerte op maat voor specifieke behoeften. Elk element is additioneel waardoor ik voor ieder project een passend voorstel kan doen.

- Kan ik mijn eigen leveranciers en aannemers gebruiken voor mijn project?
Ja, je kan zeker je eigen leveranciers en aannemers op het project zetten als je dat wenst. We werken echter ook samen met een groot netwerk van betrouwbare professionals en kunnen aanbevelingen doen op basis van jouw/jullie projectvereisten en locatie.

- Hoe lang duurt een gemiddeld interieurproject bij Makers Hands Interiors?
De duur van een project varieert afhankelijk van de omvang en complexiteit ervan. We streven ernaar om realistische tijdschema's op te stellen, de juiste uitvoerders onze plannen te laten uitvoeren, en je op de hoogte te houden van de voortgang gedurende het hele proces. 

- Biedt Makers Hands Interiors garantie op de uitgevoerde werkzaamheden?
We streven naar de hoogste kwaliteit in ons werk en bieden garantie op het interieurontwerp. Dat betekent dat 1 revisie is inbegrepen. Zodra het ontwerp is geaccordeerd, verschuift de verantwoordelijkheid op de uitgevoerde werkzaamheden naar de desbetreffende uitvoerder(s).

- Hoe kan ik een afspraak maken voor een vrijblijvend adviesgesprek?
Je/jullie kunnen vrijblijvend een afspraak maken voor een adviesgesprek door te klikken op 'Afspraak inplannen' rechtsboven op de website. Hier plan je een moment van kennismaking in naar keuze, die jou of jullie het beste uitkomt. Ook is het mogelijk om een e-mail te sturen naar vera@makershands.eu of te bellen naar 0657248037. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een geschikt tijdstip te plannen.

- Worden projecten van Makers Hands gedeeld op Sociale Media?
Ja, we delen graag onze projecten op kanalen zoals Instagram, Tiktok, Pinterest en LinkedIn, maar natuurlijk ook als naslagwerk in ons online portfolio. Dit doen we altijd zonder vermelding van de bewoners en het adres. Ook worden persoonlijke foto's en objecten altijd netjes weggewerkt. Als je bezwaar hebt tegen het delen van foto's van je project, laat het ons dan alsjeblieft weten en we zullen je wensen respecteren.