vera-curtainos

Arty Curtainos

Gordijnen zijn mijn canvas; Met rest-stukken textiel uit de meubelbranche assembleer ik functionele gordijnen tot levensgrote schilderijen.

Arty Curtainos

Gordijnen zijn mijn canvas; Met rest-stukken textiel uit de meubelbranche assembleer ik functionele gordijnen tot levensgrote schilderijen.

Vera met Curtaino 2 Makers Hands

Verrijk je interieur met unieke handgemaakte gordijnen

Welkom in mijn interieurontwerp-studio, waarin ik naast het ontwerpen ook toegepaste kunst maak. De Arty Curtainos combineren functionaliteit met kunst om jouw interieur die ene persoonlijke touch geven.

Duurzaamheid en Vakmanschap: het verhaal achter mijn gordijnen

Mijn gordijnen als canvas ook wel 'Arty Curtainos' zijn het resultaat van een passie voor interieurdesign en liefde voor beeldende kunst. Als kunstenaar en interieurdesigner heb ik deze vaardigheden samengebracht om jouw huis te transformeren tot een persoonlijke, inspirerende omgeving die jouw identiteit weerspiegelt. Elk gordijn wordt met zorg en aandacht gemaakt, met oog voor detail door middel van vakmanschap.


Een Unieke Identiteit: rest-stukken stof uit de meubelbranche

Wat deze gordijnen zo bijzonder maakt, is het gebruik van rest-stukken stof uit de meubelindustrie van o.a de Gelderlandgroep en Rietveld Originals. Door het hergebruiken van deze stoffen geven we niet alleen nieuw leven aan materialen die anders verloren zouden gaan, maar dragen we ook bij aan een duurzaam en bewust interieur. Elk gordijn krijgt hierdoor een uniek karakter en vertelt een eigen verhaal.

Handgemaakt voor een persoonlijke touch

Het belang van handgemaakte items in je interieur kan ik niet genoeg benadrukken. Ze voegen een persoonlijkheid en warmte toe die je niet kunt vinden in massa-geproduceerde producten. Met zorgvuldig gekozen stoffen en een oog voor detail, worden deze gordijnen met de hand vervaardigd tot tijdloze kunstwerken die een leven lang meegaan.

Een sprekend interieur

Elk stuk vertelt een verhaal, jouw verhaal. Het wordt een weerspiegeling van jouw persoonlijkheid en stijl. Jouw huis is een plek waar herinneringen worden gemaakt, en daarom geloof ik dat je omringd moet worden door items die betekenis hebben en een leven lang mee zouden moeten meegaan.

Ontdek het karakter van de Arty Curtainos

Ontdek hoe de Arty Curtainos jouw interieur kunnen verrijken. Laat je inspireren door de schoonheid van handgemaakte items en omarm een levensstijl die zowel esthetisch als duurzaam is. Samen creëren we een unieke ruimte die perfect bij jou/jullie past. Ontdek wat ik voor jou kan betekenen op bijvoorbeeld je bestaande gordijnen of op een mooie linnen set.


Maak een afspraak met Vera van Makers Hands

Bijzondere gordijnen beginnen met een eerste kennismaking