Makers Hands Voorwaarden

De voorwaarden van Makers Hands

Interieur ontwerp op maat & verkoopstyling

Makers Hands Voorwaarden

De voorwaarden van Makers Hands

Interieur ontwerp op maat & verkoopstyling

Interieur ontwerp op maat

Oplevering van de opdrachtgever aan Makers Hands

Voordat Makers Hands het huis inricht, moet het volledig verbouwd, schoon en opgeruimd zijn opgeleverd. Als dit niet het geval is kunnen wij die dag niet aan het werk. Voor het voorrijden en de ingeplande uren die niet voldaan kunnen worden die dag, zullen er extra kosten in rekening gebracht worden.

Moodboard - lay-out ontwerp - Sketchup 3D tekening
Voordat wij het huis gaan inrichten en stylen maken we een moodboard, kleurplan, materialen overzicht, een lay-out plan en een Sketch-up 3D ontwerp. Per onderdeel wordt er een akkoord gegeven.

Social media & online portfolio
Makers Hands hecht veel waarde aan online zichtbaarheid en deelt daarom graag haar projecten in het online portfolio en op kanalen als Instagram. Bij het delen van de foto’s van het huis worden enkel de straatnaam en de stad genoemd. Mocht u hier toch bezwaar tegen hebben, laat het ons dan even weten.

Tarieven & betalingen
- Al onze tarieven zijn exclusief 21% BTW, inclusief reiskosten en exclusief parkeer en/of vergunningskosten.

- Makers Hands werkt niet met pakketten. De aangeboden pakketten op de website zijn een richtlijn. Er wordt altijd een offerte opgemaakt van wat er binnen het project precies wordt uitgevoerd en wat niet.
- Makers Hands gaat uit van de volgende vaste tarieven per dag: concept & creatie: €620,- per dag en projectmanagement: €550,-

- Evt. transport kosten bedragen rondom de randstad standaard €100,- per rit (heen & weer).
- Wij factureren per dag en niet per uur.

- Facturen dienen voldaan te worden binnen 14 dagen vanaf de factuurdatum.
- Extra declaraties moeten uiterlijk binnen 14 dagen na de factuurdatum terugbetaald zijn.

Ons creatieve netwerk
Makers Hands werkt nauw samen met diverse kunstenaars, designers, makers en interieur professionals. Wij doen samen met hen ons uiterste best om een zo nauwkeurig mogelijke inschatting van de kosten te maken.


Intellectueel eigendom
Alle ontwerpen berusten op copyright en blijven eigendom van Makers Hands. Enkel in overleg en eventuele afkoopsom is het mogelijk om de ontwerpen te delen met derden.

Voor de aanvang van het project
- Voordat Makers Hands start met het uitvoeren van het interieur project, ontvangen wij graag 40% van de totale factuur voor de werkzaamheden van Makers Hands. Onze externe interieur professionals hebben hun eigen voorwaarden, deze worden vooraf in de offerte gecommuniceerd.

Aansprakelijkheid & verzekering
- Vera, of Makers Hands is niet aansprakelijk voor de uitvoering van de ontwerpen door makers. Vera maakt het ontwerp en als daar een akkoord op is gegeven wordt de verantwoordelijkheid overgedragen naar de maker die verantwoordelijk is voor de uitvoering.

- Onze meubels en kunst zijn van zeer hoge kwaliteit, gemaakt door gerenommeerde kunstenaars en designers. Tot aan de levering is Makers Hands verantwoordelijk.