Portfolio Amsterdamse studio 4 door Makers Hands

Authentiek Amsterdams Studio-ontwerp

Vintage charme in hartje Amsterdam

Authentiek Amsterdams Studio-ontwerp

Vintage charme in hartje Amsterdam

Het nieuwe interieur

Authentiek Amsterdams in een 16e eeuws klooster

Welkom in het hart van Amsterdam, waar geschiedenis en stedelijke flair samenkomen in deze betoverende 27m² studio. Gelegen in een voormalig klooster op het beroemde 'Gebed Zonder End', hebben we met passie en creativiteit een ruimte gecreëerd die de ziel van de stad weerspiegelt.

Ons doel was om een interieur te ontwerpen dat niet alleen functioneel en esthetisch aantrekkelijk is, maar ook doordrenkt is van de typisch Amsterdamse sfeer. Vintage meubelstukken, zorgvuldig uitgekozen om hun karakter en geschiedenis, vormen de kern van dit ontwerp. Elke hoek ademt een vleugje nostalgie en vertelt een verhaal van vervlogen tijden.

Bij het betreden van de studio wordt u begroet door een samenspel van rijke texturen, warme kleuren en subtiele stedelijke accenten. Het originele karakter van de ruimte is behouden gebleven, met bakstenen muren die de geschiedenis fluisteren en houten balken die een vleugje rustieke elegantie toevoegen.

De indeling is zorgvuldig ontworpen om elke centimeter optimaal te benutten. Een gezellige zithoek bij het raam nodigt uit tot ontspanning, terwijl een compacte eethoek perfect is voor intieme diners. De slaapruimte straalt rust uit, met een vintage hemelbed dat het middelpunt vormt van de kamer.

Het resultaat is een harmonieus en karaktervol ontwerp dat de ziel van Amsterdam omarmt. Of je nu geniet van het uitzicht op de grachten, een boek leest in een knusse hoek of de zachte lichtinval bewondert die door de karakteristieke ramen stroomt - deze studio is een eerbetoon aan de tijdloze schoonheid van de stad.

Laat je inspireren door het samenspel van geschiedenis en design, en ontdek hoe een voormalig klooster op het 'Gebed Zonder End' is getransformeerd in een levendig toevluchtsoord waar vintage charme en stedelijke elegantie samenkomen.

Wil jij ook zo'n authentiek interieur?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.