Familiehuis in Baarn portfolio

Een warm familiehuis in Baarn: Maatwerkkasten en functionele harmonie

Herdefiniëring van Ruimte en Comfort voor een Levendig Gezin in Baarn

Een warm familiehuis in Baarn: maatwerkkasten en functionele Harmonie

Herdefiniëring van ruimte en comfort voor een levendig gezin in Baarn

Voor

3D ontwerpen

Na

Maatwerk & functionele harmonie

Welkom in het groene Baarn, waar we een levendig familiehuis omtoveren tot een warm en functioneel thuis. In nauwe samenwerking met een groot gezin met drie jonge kinderen, staan we voor de uitdaging om een huis te creëren dat aansluit bij hun behoeften en levensstijl.

Een centraal element van dit project is de herbestemming van bestaande kasten. Met zorgvuldige ambacht en aandacht worden deze omgevormd tot maatwerkkasten die de essentie van het huis vastleggen. Deze maatwerkkasten vormen niet alleen praktische oplossingen voor opbergruimte, maar ook unieke stukken die verhalen vertellen en de persoonlijkheid van de familie weerspiegelen.

De uitbreiding van de woonkamer is een cruciaal onderdeel van het ontwerp. Hier ontstaat een multifunctionele ruimte waar ouders kunnen werken terwijl ze verbonden blijven met de kinderen. Een knusse leeshoek biedt een toevluchtsoord voor ontspanning, terwijl de speelse kinderhoek de verbeelding van de kleintjes stimuleert.

Kamer ensuite deuren met strategisch geplaatste maatwerkkasten transformeren de overgang naar de keuken in een naadloze en praktische ervaring. De kleurkeuze, doordrenkt met warme terracotta tinten, brengt een gevoel van vrouwelijke energie en geborgenheid in de ruimte. Dit wordt subtiel gecontrasteerd met het bestaande blauwe kleurenpalet, waardoor een evenwichtige harmonie ontstaat.

De kers op de taart is de familie zithoek, waar de televisie slim is geïntegreerd in de wand. Dit creëert een gezellige ambiance waar het gezin samenkomt om te ontspannen en quality time door te brengen.

Dit project belichaamt de kunst van functionele schoonheid en het omarmen van de bestaande elementen van een huis. Blijf bij ons terwijl we de laatste hand leggen aan deze warme gezinswoning in Baarn, waar maatwerkkasten en doordachte functionaliteit samenkomen om een harmonieuze leefruimte te creëren

Wil je ook een maatwerk interieur?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.