Jaren 70 villa Maarssen Portfolio

Eigentijdse verfijning: jaren 70 villa heringericht in Maarssen

Een eigentijdse transformatie van ruimte en stijl in Maarssen

Eigentijdse verfijning: jaren 70 villa heringericht in Maarssen

Een eigentijdse transformatie van ruimte en stijl in Maarssen

Het nieuwe interieur

Mid-century in een nieuw jasje

Met de nadruk op het injecteren van sfeer en karakter, hebben we de vele ruime, maar voorheen ietwat sobere kamers van deze jaren 70 villa omgetoverd tot lichte, gezellige en eigentijdse ruimtes.

Deze familiehuis-hergeboorte draaide volledig om het creëren van een harmonieuze samensmelting tussen historische architectuur en moderne esthetiek. We hebben de karakteristieke vormen van de jaren 70 omarmd en getransformeerd, en een frisse, levendige energie in elke kamer geïntroduceerd.

De basis lag in het verzachten van de eenvoudige kleuren en het introduceren van een scala aan prints en abstracte natuurlijke materialen. Dit bracht een diepe gelaagdheid en textuur in de ruimtes, waardoor ze levendiger en gastvrijer werden. De ruime kamers met onconventionele vormen werden veranderd in uitnodigende, knusse plekken die uitnodigen tot interactie en ontspanning.

Een essentieel element van dit ontwerp was de integratie van abstracte kunst. Elk stuk werd met zorg gekozen om een verhaal te vertellen en een gevoel van intrige op te roepen, waardoor de ruimtes visueel en emotioneel werden verrijkt. De kunst diende als een brug tussen de geschiedenis van het huis en de moderne visie van de bewoners.

De jaren 70 villa werd getransformeerd tot een uniek toevluchtsoord waar erfgoed en eigentijdse stijl samenkomen. Het resultaat is een huis dat niet alleen een visuele ervaring biedt, maar ook een gevoel van harmonie en comfort uitstraalt. Tijdloos, karaktervol en doordrenkt van abstracte schoonheid - deze villa is een eerbetoon aan het verleden, het heden en de mogelijkheden van design.

Wil je ook je huis moderniseren?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.