Portfolio Haarlemse Bovenwoning 4

Haarlemse bovenwoning: kleurrijk wonen met een vleugje comfort

Levendige transformatie van voormalig studentenverblijf

Haarlemse bovenwoning: kleurrijk wonen met een vleugje comfort

Levendige transformatie van voormalig studentenverblijf

Het nieuwe interieur

Van studentenwoning naar kleurrijke parel

Betreed het kleurrijke domein van een Haarlemse bovenwoning met vide, waar levendig design en comfort hand in hand gaan. Deze voormalige studentenresidentie heeft een opmerkelijke transformatie ondergaan, waarbij de nadruk ligt op het creëren van een frisse en uitnodigende woonervaring.

Ons doel was om de ruimte nieuw leven in te blazen met een sprankelend palet. We hebben bewust gekozen voor levendige kleuren om de somberheid te doorbreken en de ruimte te verlevendigen. Dit kleurrijke canvas vormt het decor voor een eigentijdse en gezellige sfeer.

Een belangrijk hoogtepunt van dit ontwerp is de open lounge, een ontmoetingsplek die warmte en gastvrijheid uitstraalt. Hier kunnen bewoners samenkomen, ontspannen en genieten van een comfortabele en levendige sfeer.

De vide, die ooit in de schaduw stond, is nu een lichte en luchtige ruimte die uitnodigt tot ontspanning en reflectie. Dit is een plaats van sereniteit te midden van het bruisende kleurenpalet.

Deze bovenwoning belichaamt een harmonie tussen levendig design en comfort, waar elke hoek een nieuw avontuur is. We nodigen je uit om binnen te stappen en te ervaren hoe kleur en comfort samenkomen om een frisse woonervaring te creëren in het hart van Haarlem.

Ben je ook toe aan een transformatie?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.