Project Amsterdam Noord

Industriële verfijning: een nieuw hoofdstuk op de NDSM Werf

In het rauwe Amsterdam Noord ontvouwt een weelderig modern nieuwbouwhuis

Industriële verfijning: een nieuw hoofdstuk op de NDSM Werf

In het rauwe Amsterdam Noord ontvouwt een weelderig modern nieuwbouwhuis

Voor

3D ontwerpen

Na

Modern industrieel op de historische, rauwe NDSM werf

Temidden van de levendige en rauwe ambiance van de NDSM Werf in Amsterdam Noord, schittert ons meest recente project; een nieuwbouwhuis dat met liefde en visie is omgevormd van blanco canvas tot verfijnde woonoase.

In deze ruimte, getypeerd door hedendaags raffinement, wordt een combinatie van moderne stijl en doelmatige functionaliteit tot leven gebracht.

Op de bovenste verdieping ontvouwt zich een ruime thuiswerkplek, versterkt door een handige kitchenette, een toevluchtsoord van productiviteit doordrenkt met inspiratie.

De tweede verdieping omarmt de kunst van rust en heropleving, met comfortabele slaapkamers.

De begane grond herbergt een grote moderne woonkeuken die naadloos overvloeit in een woonkamer met uitzicht op het kalme IJ. Het pronkstuk is een op maat ontworpen wandkast van Italiaans Eikenhout, waarin functionaliteit en kunstzinnigheid samensmelten, een weelderige thuis voor de televisie, gashaard en dierenhokken.

Een persoonlijk schilderij van Amsterdam was het uitgangspunt en diende als inspiratie voor het kleurenpalet van dit huis. Stap binnen in deze nieuwe dimensie van moderniteit op de historische en rauwe NDSM Werf.

Moodboard project Amsterdam Noord

Het concept

Het kleuren &
Materialenpalet

Wil je ook een industrieel interieur?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.