Surfshack in Zandvoort Portfolio door Makers Hands

Zandvoort Surf Shack: natuurlijke eenvoud en  warmte aan zee

Een herstel van huiselijkheid voor de surfende eigenaar in hartje Zandvoort

Zandvoort Surf Shack: natuurlijke eenvoud en  warmte aan zee

Een herstel van huiselijkheid voor de surfende eigenaar in hartje Zandvoort

Het nieuwe interieur

Natuurlijke eenvoud

Welkom in de Zandvoortse Surf Shack, een toevluchtsoord doordrenkt van persoonlijkheid en warmte, gelegen in het hart van deze sfeervolle kustplaats. Dit charmante appartement, dat jarenlang verhuurd is geweest, heeft nu zijn ware essentie herwonnen - een thuis voor de fanatieke surfer die eigenaar is.

Onze opdracht was duidelijk: de ziel van dit huis herstellen door huiselijkheid en geborgenheid terug te brengen. Het appartement, dat een tijdlang diende als tijdelijke accommodatie, schreeuwde om een persoonlijke touch die aansluit bij de levensstijl van de eigenaar. Een fervent surfer met een passie voor de zee, wilde hij een ruimte die zijn liefde voor de oceaan en het strand weerspiegelde.

We hebben dit doel bereikt door te kiezen voor een benadering van natuurlijke eenvoud. Elk detail is doordacht, waarbij persoonlijke elementen subtiel zijn verweven in het interieur. De ruimte is bewust gehouden, met minimale ingrepen en een focus op organische texturen en materialen. Hout en natuurlijke stoffen brengen een gevoel van warmte en rust, terwijl aardetinten de connectie met de omringende natuur versterken.

Surfgerelateerde decoraties en persoonlijke artefacten geven een authentiek karakter aan elke hoek van de Surf Shack. Het interieur vertelt het verhaal van de eigenaar's reizen en avonturen, met een subtiel eerbetoon aan de oceaan en de passie voor surfen.

De nadruk ligt op het creëren van een rustige en huiselijke sfeer, waar de eigenaar na zijn avonturen kan terugkeren om te ontspannen en op te laden. Dit is een ruimte die in balans is met de eenvoud van de natuur en de diepte van persoonlijke betekenis.

In deze Zandvoortse Surf Shack, komen natuurlijke eenvoud en persoonlijke warmte samen om een unieke en uitnodigende kustervaring te bieden.

Wil je ook surf vibes in je interieur?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.