Villa aan de Vecht project door Makers Hands

Betreed een weelderige zee van ruimte in verfijnde Japandi en maatwerk

Ontdek de adembenemende transformatie van deze villa aan de Vecht; waar luxe, kunst en design samenkomen

Betreed een weelderige zee van ruimte in verfijnde Japandi en maatwerk

Ontdek de adembenemende transformatie van deze villa aan de Vecht; waar luxe, kunst en design samenkomen

Voor

Na

Van simplistisch modernisme naar Harmonieus Japandi

Een adembenemende metamorfose vol warmte en luxe

Stap binnen in een wereld van verfijnde elegantie en unieke stijl. Onze gerenoveerde luxe villa aan de Vecht straalt een perfecte harmonie uit tussen Japandi design en karakteristieke luxe. Ooit een kale, grijze en zwarte blokkerige villa, heeft dit huis een buitengewone transformatie ondergaan. De kille grijze en witte kleuren hebben plaatsgemaakt voor een warme en uitnodigende sfeer. De badkamer is verrijkt met prachtige keramieke Oceano tegels, die een serene en ontspannen ambiance creëren. De walnotenhouten inbouwkasten en teakhouten meubelen voegen een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan elke ruimte.

Wat dit huis echt onderscheidt, zijn de uitgesproken kleuren die de boventoon voeren waardoor het klassieke rustige Japandi gevoel karakter krijgt. De indrukwekkende Farrow & Ball Stiffkey Blue domineert de ruimtes en brengt diepte en karakter in elke hoek. Het vliesbehang met Japanse taferelen en grafische 3D-prints voegt een artistiek element toe dat de zintuigen prikkelt en een unieke visuele ervaring biedt.

Ons portfolio is een weerspiegeling van deze verbluffende metamorfose, waarbij maatwerk, persoonlijke kunst en design samenkomen. Ontdek hoe deze villa getransformeerd is tot een oase van rust, schoonheid en individualiteit. Laat je inspireren en neem een kijkje in deze villa vol verrassingen. 

Moodboard Japandi Villa aan de Vecht door Makers Hands

Moodboard & Sfeer

Het moodboard van deze luxe villa aan de Vecht is een visuele weergave van de verfijnde Japandi-stijl en karakteristieke designelementen. Het ademt een warme en uitnodigende sfeer, met natuurlijke materialen zoals walnotenhout en teakhout. Subtiele Japanse invloeden voegen artistieke flair toe. Het moodboard is de leidraad voor het harmonieuze ontwerp, waar rust, minimalisme en warmte samenkomen.ment te versterken.

Kleurenpalet Japandi Villa aan de Vecht door Makers Hands

Het kleurenpalet

Het Farrow & Ball kleurenpalet van deze luxe villa aan de Vecht straalt verfijning en warmte uit. Stiffkey Blue domineert met zijn diepe en rustgevende tint. Houttonen, waaronder walnoot en teak, voegen natuurlijke schoonheid en duurzaamheid toe. London Stone voegt subtiel evenwicht toe, terwijl donkerbruin een gevoel van luxe en intimiteit creëert. De uitgesproken texturen van het hout voegen visuele diepte en verfijning toe aan het interieur.

Wil jij ook zo'n verfijnd interieur?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.