Luiken project molenschot interieur door Makers Hands

Tijdloze charme en landelijke harmonie: de woonboerderij Make-over

Kijk binnnen in de meer dan 100 jaar oude woonboerderij in het pittoreske Molenschot

Tijdloze charme en landelijke harmonie: de woonboerderij Make-over

Kijk binnnen in de meer dan 100 jaar oude woonboerderij in het pittoreske Molenschot

Voor

Na

Een betoverende transformatie: Van oude stal tot landelijke oase van rust

Ontdek de tijdloze charme van onze recente make-over in de woonkamer van een prachtige 100 jaar oude woonboerderij in Molenschot. Met een unieke combinatie van oude robuuste, vintage boerderij elementen en verfijnde Italiaanse invloeden, samen met een vleugje nostalgisch vintage groen (Hermann van het Finse verfmerk Coverstory), hebben we een betoverende landelijke woonkamer gecreëerd die zijn weerga niet kent.

In slechts twee dagen tijd hebben we een oude stal omgetoverd tot een oase van rust waar Dominique & Tom en hun gezin zich heerlijk kunnen terugtrekken. Elk detail van deze bijzondere transformatie ademt een warme en uitnodigende sfeer, waardoor de woonkamer een perfecte plek is geworden om te ontspannen en te genieten van kostbare familiemomenten.

We hebben met zorg gekozen voor authentieke, vintage boerderij elementen die de geschiedenis van deze woonboerderij weerspiegelen en tegelijkertijd een vleugje Italiaanse verfijning toevoegen. Denk aan klassieke barokke lijstjes, oude portretschilderingen, keramieken tegels en robuuste meubels. Het samenspel van oud en nieuw zorgt voor een uniek harmonieus geheel, dat de persoonlijkheid en wensen van Dominique & Tom weerspiegelt.

Onze toewijding aan maatwerk en persoonlijke kunst en design is duidelijk zichtbaar in elk aspect van deze make-over. Van de zorgvuldig geselecteerde meubelstukken tot de verfijnde decoratieve accenten, alles is op maat gemaakt om een perfecte balans te creëren tussen comfort, stijl en functionaliteit.

Laat je betoveren door de magie van deze landelijke woonkamer in Molenschot. Het is een tijdloos kunstwerk dat getuigt van onze passie voor interieurontwerp en ons vermogen om een ruimte te transformeren tot een waar thuis waar rust en harmonie heersen.

Moodboard Woonboerderij Molenschot

Moodboard & Sfeer

We halen buiten naar binnen met het deze bloeiende wijde van Muurmeesters door schilder Egbert Rubertus Derk Schaap. De lamp in de nok blijft hangen maar komt lager te hangen. Voor de ramen komen eikenhouten eclipse luiken (landelijke stijl) die open en dicht kunnen voor de zon. Stel je voor; een Italiaanse zomer op het Hollandse platteland. De romantiek van Italiaanse verfijning in een robuust, Hollands praktisch jasje.

Kleurenpalet Woonboerderij Molenschot door Makers Hands

Het kleurenpalet

Aardse tinten worden gecombineerd met vintage Oud-hollands groen in combinatie met nachtblauwe meubels voor sprankelende accenten. Te samen met houten elementen, gietijzeren lampen en Barokken accessoires is deze boerderij een oase van rust.

Wil jij ook zo'n karakteristiek interieur?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.