Woonkamer Project Rijen door Makers Hands

Verleden en heden verweven: Een urban modern make-over met 70's invloeden

Ontdek hoe ons urban modern interieurontwerp een zelfbouwhuis in Rijen transformeerde tot een persoonlijk toevluchtsoord met subtiele jaren 70 accenten

Verleden en heden verweven: Een urban modern make-over met 70's invloeden

Ontdek hoe ons urban modern interieurontwerp een zelfbouwhuis in Rijen transformeerde tot een persoonlijk toevluchtsoord met subtiele jaren 70 accenten

Voor

Na

Een moderne make-over met 70's invloeden

Stap binnen in het hart van ons nieuwste project in het Brabantse Rijen, waar een zelfbouwhuis drie jaar geleden tot leven werd gebracht. Deze familie koos destijds voor veilige opties bij het bouwen van hun droomhuis, maar ze verlangden naar een ruimte die echt de weerspiegeling was van hun persoonlijkheid en levensstijl. Onze missie was om hun woning te transformeren tot een persoonlijk thuis, doordrenkt van urban moderniteit met een vleugje jaren 70 charme.

Met een zorgvuldig samengesteld palet van notenhout, vintage design meubelen en een overvloed aan groen, creëerden we een tijdloze esthetiek die de ruimte een gevoel van warmte en karakter gaf. De urban modern stijl vloeide naadloos samen met de architectuur van het huis, en het subtiele vleugje jaren 70 voegde een speelse nostalgische sfeer toe.

Bij elke keuze, van de tegelpatronen tot de positionering van planten, werkten we nauw samen met de familie om ervoor te zorgen dat hun persoonlijkheid en smaak werden weerspiegeld in elk detail. Het resultaat is een samenhangend interieur dat het verhaal vertelt van de bewoners, hun reizen en hun passies.

Het project in Rijen is een viering van individualiteit en design, waarbij een huis is omgevormd tot een persoonlijke oase. Het combineert moeiteloos moderniteit met een knipoog naar het verleden, wat resulteert in een ruimte die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een diep gevoel van thuiskomen oproept.

Kleurenpalet project Rijen

Moodboard & Sfeer

Project Rijen materialen palet

Materialen & Texturen

Project Rijen Kleurenpalet

Kleurenpalet

Ben je ook je droomhuis aan het bouwen?

Wil je meer weten over dit project of kan ik jou helpen met het ontwerpen van een interieur dat echt past bij de charme van het huis en jouw wensen? Boek vrijblijvend een half uur kennismaken in met mij, Vera, en kom erachter wat ik voor jou kan betekenen.